Skip to content

Fysio Bunnik en Medisch Trainingscentrum

Nieuws

Coronel Sports is geopend!

Maandag 2 september jl. is de nieuwe sportschool van Coronel Sports geopend. Zij zijn gevestigd in de voormalige Blokkerwinkel aan Het Slot 19. Fysio Bunnik is een samenwerking aangegaan met Coronel Sports. Hierdoor kunt u onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten sporten en gaan we hier ook ons spreekuur houden. Over de exacte momenten…

Bunniks Mooiste: hardlopen langs de mooiste route

Aanstaande zaterdag 7 september is de 13e editie van hét hardloopevenement van Bunnik: Bunnik Mooiste! De start en finish is bij ons voor de deur, op het dorpsplein aan de Langstraat. Dit jaar zijn wij helaas niet van de partij om de blessures te behandelen, maar mocht je een blessure hebben opgelopen, dan staan we…

Coronel Sports opent in Bunnik haar deuren

Coronel Sports opent op 2 september 2019 een gloednieuwe sportschool aan Het Slot 19 in Bunnik. Dit wordt een hypermoderne fitnessclub. Een boutique fitnessclub is de fitnessevolutie én de buurtsportschool van nu.

Bunniks Mooiste 2019

Zaterdag 7 september 2019 is er weer Bunniks Mooiste!!! Online inschrijven is mogelijk tot en met 1 september. Om 16:30 uur begint het evenement met de warming-up voor de jongeren en om 17:40 start de warming-up voor de volwassenen. Vanaf 18:00 starten de hardlopers hun parcours.

Remedie tegen hooikoorts!

Hooikoorts. Veel mensen hebben er last van en zouden er alles voor over hebben om hiervan af te komen. De klachten beginnen vaak in de lente door stuifmeel van bomen, grassen en planten. Maar soms komt het voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Scroll To Top