Algemene fysiotherapie

Waarom fysiotherapie? Bewegen ……is leven! Fysiotherapie is een behandelmethode die helpt het herstel te bevorderen en lichamelijk functies zoals kracht en coördinatie te verbeteren. We behandelen alle mogelijke aandoening waarbij fysiotherapie een oplossing biedt. O.a. bij gewrichten- en spierproblemen, sportblessures en revalidatie na operaties. Bij Fysio Bunnik hebben wij ons als doel gesteld dat u weer pijnvrij en optimaal kunt (blijven) bewegen. Soms is volledig herstel na een ziekte, blessure of na een operatie niet mogelijk, dan helpen wij u om te gaan met de eventuele beperkingen.

Benno Schutten

Jolien Visser

Lars Tervoert

Monique Lubbers

Mathijs van den Dries

Gemma Fiddelaar

Fred Thomas

Algemene fysiotherapie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik beschikken wij over 6 fysiotherapeuten. Wij hebben professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. We werken graag met elkaar samen en we richten ons onverminderd op ketenzorg, door korte lijnen met huisartsen, psychologen, maatschappelijk werk en van Gils voetcentrum te hebben, waardoor de beste behandeling voor bepaalde klachten kan worden gegeven in de praktijk of bij u thuis.

Een afspraak maken voor algemene fysiotherapie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte fysiotherapeut die u helpt bij uw klachten, dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan opstellen om u zo snel mogelijk te helpen met uw klachten. Onze fysiotherapeuten behandelen u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ