COPD-training

De afkorting COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Diseases. Het is een verzamelnaam voor chronische bronchitis en longemfyseem. Klachten bij COPD zijn hoesten, slijm opgeven, benauwdheid en kortademigheid. Stoppen met roken, bewegen en een gezond gewicht zorgen ervoor dat de klachten afnemen.
Bij Fysio Bunnik hebben wij een COPD-training die erop gericht is om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door de verschillende klachten bent u vaak beperkt in uw dagelijks leven, waardoor de kwaliteit van leven vaak is achteruitgegaan.
Door een individueel programma dat gericht is op het aansterken van de spieren, omgaan met kortademigheid, het leren ophoesten van slijm en het tackelen van dagelijkse obstakels zal de kwaliteit van leven verbeterd kunnen worden.

COPD-training bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik beschikken we over 2 fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in hart/long fysiotherapie. Onder begeleiding van een fysiotherapeut kunt u trainen in onze oefenzaal in het Medisch Training Centrum in woonzorgcentrum Bunninchem. Hierdoor verbeteren we uw conditie, waardoor u minder klachten ervaart.

 

Afspraak maken voor COPD-training bij Fysio Bunnik?

Bij Fysio Bunnik bent u aan het juiste adres voor COPD-training. Een gespecialiseerde fysiotherapeut zal u begeleiden en samen een behandelplan opstellen om u te helpen bij uw COPD-klachten. Onze fysiotherapeuten behandelen u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat bereikt wordt behaald. U kunt hier een afspraak maken om samen met Fysio Bunnik u van uw klachten af te helpen. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons Medisch Trainingscentrum voor uw vragen.

Contact

Fysio Bunnik
De Loswal
Langstraat 4b,
3981 EV Bunnik

Medisch Trainingscentrum
Bunninchem
Burg. Van der Weijerstraat 26,
3981 EJ Bunnik

030-6564821

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 20:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ