COPD-training

De afkorting COPD staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Diseases. Het is een verzamelnaam voor chronische bronchitis en longemfyseem. Klachten bij COPD zijn hoesten, slijm opgeven, benauwdheid en kortademigheid. Stoppen met roken, bewegen en een gezond gewicht zorgen ervoor dat de klachten afnemen.
Bij Fysio Bunnik hebben wij een COPD-training die erop gericht is om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door de verschillende klachten bent u vaak beperkt in uw dagelijks leven, waardoor de kwaliteit van leven vaak is achteruitgegaan.
Door een individueel programma dat gericht is op het aansterken van de spieren, omgaan met kortademigheid, het leren ophoesten van slijm en het tackelen van dagelijkse obstakels zal de kwaliteit van leven verbeterd kunnen worden.

Mathijs van den Dries

Gemma Fiddelaar

COPD-training bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik beschikken we over 2 fysiotherapeuten, die gespecialiseerd zijn in hart/long fysiotherapie. Onder begeleiding van deze fysiotherapeuten kunt u trainen in de oefenzaal van ons Medisch Trainingscentrum, sinds april 2021 gehuisvest in ons Gezondheidscentrum De Loswal aan de Langstraat 4b in Bunnik. Hierdoor verbeteren we uw conditie, waardoor u minder klachten ervaart.

Afspraak maken voor COPD-training bij Fysio Bunnik?

Bij Fysio Bunnik bent u aan het juiste adres voor COPD-training. Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten begeleiden u om samen een behandelplan op te stellen om u te helpen bij uw COPD-klachten. Onze fysiotherapeuten behandelen u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat bereikt wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons Medisch Trainingscentrum voor uw vragen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ