Schoudernetwerk

Schoudernetwerk Midden Nederland is een initiatief van eerste- en tweedelijns fysiotherapeuten gespecialiseerd in schouder revalidatie. De gezamenlijke missie die zij hebben is: topkwaliteit leveren op het gebied van behandeling van patiënten met schouderklachten in de breedste zin van het woord. Jaarlijks worden er meerdere bijeenkomsten en cursussen georganiseerd omtrent de laatste ontwikkelingen op het gebied van schouder revalidatie. Op deze manier bent u bij ons verzekerd van een kwalitatief goede behandeling.

Schoudernetwerk bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik is Benno Schutten lid van dit schoudernetwerk. Inmiddels hebben al meer dan 20 fysiotherapeuten en specialisten zich aangemeld als deelnemer. De deelnemers verplichten elkaar om gezamenlijk scholing en cursussen voor te bereiden en te geven aan elkaar, mede ondersteund door externe specialisten op het gebied van schouder revalidatie. Daarnaast doen zij continu aan educatie door zelf onderzoek of informatievergaring te doen en deze met elkaar te delen. Door deze samenwerking beschikken wij over een gespecialiseerde therapeut die u kunt helpen bij uw klachten. Mocht u nog meer informatie willen over Schoudernetwerk Midden Nederland, kijk dan even op de website: www.schoudernetwerkmiddennederland.nl

Afspraak maken voor Schouderklachten bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die u kunt helpen bij uw schouderklachten? Fysio Bunnik kan samen met u een afspraak inplannen om naar uw klachten te kijken. Bij ons zal een fysiotherapeut die aangesloten is bij het Schoudernetwerk Midden Nederland samen met u naar uw klachten kijken en een behandelplan opstellen om uw klachten te verminderen.  Onze fysiotherapeut die u begeleidt tijdens de behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821
Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ