ClaudicatioNet

ClaudicatioNet is een zorgnetwerk dat patiënten, fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen met elkaar in contact brengt. Ongeveer 800.000 tot een miljoen Nederlanders hebben last van vernauwingen of verstoppingen in de beenslagaders. Bij de helft leidt dit tot etalagebenen (claudicatio intermittens). Etalagebenen zorgt ervoor dat mensen veel pijn krijgen tijdens het lopen en hierdoor minder ver kunnen lopen. Het wordt etalagebenen genoemd omdat deze mensen zich kenmerken door stil te staan 'voor etalages' om zo niet aan de buitenwereld te laten zien dat ze klachten hebben. Na een periode van rust kan er weer een stukje gelopen worden waarna de klachten weer optreden.

Zeynep Unal

ClaudicatioNet bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik maken we gebruik van verschillende wetenschappelijk bewezen therapieën. Gesuperviseerde looptraining bij claudicatio intermittens is een wetenschappelijk bewezen therapie die de loopafstand vergroot en de kwaliteit van leven aanzienlijk verbetert. Naast deze verbetering die in de eerste plaats zeer belangrijk is voor de patiënt is de therapie ook kosten effectief bewezen als beste. Dit is een 'goedkopere' behandeling in vergelijking met een operatie en levert een langer durend effect op. Monique Lubbers is lid van het claudicatio netwerk en is hierdoor gespecialiseerd in het behandelen van claudicatio intermittens. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fysio Bunnik of kijk voor meer informatie op www.etalagebenen.nl

Afspraak maken voor claudicatio intermittens klachten bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die u kunt helpen bij uw claudicatio intermittens klachten? Fysio Bunnik kan samen met u een afspraak inplannen om naar uw klachten te kijken. Bij ons zal een gespecialiseerde ClaudicatioNet fysiotherapeut die aangesloten is bij het claudicatio netwerk samen met u naar uw klachten kijken en een behandelplan opstellen om uw klachten te verminderen. Onze fysiotherapeut die u begeleidt tijdens deze behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ