Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt toegepast op de bindweefsel laag van het lichaam. Dat is de laag die zich tussen de spieren en huid bevindt. Bindweefselmassage is een reflexzone massage. Hierbij gaan we er van uit dat er zich op het lichaam zones bevinden die in verbinding staan met alle klieren, organen en andere lichaamsdelen. Door deze zones te behandelen met bindweefselmassage technieken, word de huid en onderliggende bindweefsel beter doorbloed. Daarnaast verdwijnen daar eventuele verklevingen en zullen de organen en klieren van de van de bijbehorende zones geactiveerd en/of gedeblokkeerd worden. Bindweefselmassage kan een positief effect hebben bij klachten zoals: hoofdpijn, migraine, buik- en darm klachten, menstruatie klachten, doorbloedingsstoornissen en fibromyalgie.

Benno Schutten

Bindweefselmassage bij Fysio Bunnik

De technieken die worden gebruikt bij een bindweefselmassage variëren van lichte strijkingen tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen wordt de huid en het onderliggende bindweefsel gestimuleerd. Hierdoor neemt de doorbloeding van de huid toe en verbetert het onderliggend bindweefsel waardoor de zogenaamde bindweefsel verklevingen minder worden. Doordat ook de zenuwuiteinden omringt worden door bindweefsel krijgen ook deze een prikkel door de massage. Deze prikkel heeft niet alleen resultaat op de zenuw zelf, maar werkt ook door op andere delen van het lichaam.

Afspraak maken voor een Bindweefselmassage bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die u kunt voorzien van een bindweefselmassage?  Dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een therapeut u voorzien van een bindweefselmassage en hierdoor uw klachten verminderen. Onze fysiotherapeut die u voorziet van de bindweefselmassage behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ