Haptonomie

Haptonomie betekent de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Haptonomie is een leer/wetenschap die zich bezig houdt met voelen, aanraken en direct lichamelijk contact.  Het gaat om de ontwikkeling van het menselijk gevoelsleven en de tastzin doormiddel van houdingen, bewegingen en gebaren. Er wordt geleerd hoe u met uzelf en met anderen omgaat. Bij haptonomie wordt er voor gezorgd dat u bewuster zal worden van uw van het eigen lichamelijk gevoel. U zult inzicht krijgen in de wisselwerking tussen het lichamelijk gevoel en het gevoelsleven.

Jolien Visser

Haptonomie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik kunt u worden behandeld met de haptonomische benadering. Tijdens deze behandeling wordt getracht de balans tussen verstand en gevoel weer te herstellen. Er wordt gezorgd dat u beter met uzelf in contact komt en de mogelijkheid heeft uw leven en lichaam weer in balans te krijgen. Er gelden verschillende doelstellingen, zoals het leren omgaan met pijn en het doorbreken van de vicieuze cirkel die ervaren wordt bij stress gerelateerde klachten.

Een afspraak maken voor een haptonomische behandeling bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte fysiotherapeut die gebruik maakt van haptonomie en u helpt bij uw haptonomische klachten, dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan maken om u zo snel mogelijk te helpen bij uw klachten en u weer ‘in balans’ te brengen. Onze fysiotherapeut behandelt u met een haptonomische benadering en met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ