Dry Needling

Dry Needling is een behandelmethode die wordt toegepast voor de behandeling van chronische pijn en myofasciale problemen (stijve, acute, maar ook chronische spierpijnen). Bij Dry Needling wordt er met een speld in verdikkingen van een spier geprikt ‘triggerpoints’. Kenmerkend voor deze problemen zijn 'triggerpoints'. Triggerpoints zijn typische pijnlijke en verharde plekken in een spier die ontstaan als een spier niet goed functioneert. Bijvoorbeeld door een overactief zenuwstelsel. Hierdoor ontspant de spier onvoldoende en wordt erg pijnlijk.

Benno Schutten

Fred Thomas

Dry Needling bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik worden deze super gevoelige spierknopen (triggerpoints) behandeld door middel van Dry Needling. Hierbij wordt gebruik gemaakt van dunne naaldjes. Deze worden gebruikt om een triggerpoint aan te prikken waardoor er een 'release' van de spierknopen ontstaat. De spier laat zijn verkramping los en er ontstaat dan vaak direct een soort ontspanning. Hierdoor neemt de doorbloeding toe. Het herstel kan optreden en de mobiliteit van de aangrenzende gewrichten kan verbeteren.

Een afspraak maken voor Dry Needling bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte fysiotherapeut die u een Dry Needling behandeling kan geven en u van uw klachten af kunt helpen? Dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan maken om u zo snel mogelijk te helpen bij uw klachten. Onze fysiotherapeut die u een Dry Needling behandeling gaat geven behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ