Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is vooral gericht op klachten die te maken hebben met bepaalde houdingen en bewegingen die voornamelijk voorkomen tijdens het sporten. Sporten is natuurlijk erg goed voor de gezondheid en ontspanning, maar als je hierin te ver gaat, kun je klachten krijgen. Denk hierbij vooral aan blessures, spierpijn of spierscheuring, verrekte of verzwikte gewrichten, gescheurde enkelbanden, kniebanden et cetera.

Benno Schutten

Mathijs van den Dries

Gemma Fiddelaar

Sportfysiotherapie bij Fysio Bunnik

Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut met een erkende specialistische opleiding sportfysiotherapie. Bij Fysio Bunnik zijn dat Benno Schutten, Mathijs van den Dries, Peter van Alphen, Gemma Fiddelaar en Yuri van 't Zand. De sportfysiotherapeut heeft als doel het herstellen van functies, het voorkomen van (sportgerelateerde) klachten en de verbetering van (sport)prestaties. Dit gebeurt door middel van advisering, begeleiding en training bij sporters, mensen met een chronische aandoening en andere doelgroepen, ongeacht leeftijd en andere persoonlijke omstandigheden.

Bij Fysio Bunnik is sportfysiotherapie, naast het behandelen van delen van de geblesseerde lichaamsdelen, ook erg belangrijk als het gaat om preventie, voorlichting en advies voor zowel recreatieve als beroepssporters.

Afspraak maken voor een behandeling sportfysiotherapie bij Fysio Bunnik?

Heeft u last van klachten die worden genoemd in de bovenstaande omschrijving, en bent u op zoek naar een fysiotherapiepraktijk die u kunt helpen bij uw klachten? Fysio Bunnik kan samen met u een afspraak inplannen om naar uw klachten te kijken. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u naar uw klachten kijken en een behandelplan opstellen om uw klachten te verminderen. Onze sportfysiotherapeut die u begeleidt tijdens de behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. U kunt hier een afspraak maken om samen met Fysio Bunnik u van uw klachten af te helpen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ