Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is vooral gericht op klachten die te maken hebben met een bepaalde houding en beweging die voornamelijk voorkomen tijdens het sporten. Sporten is natuurlijk erg goed voor de gezondheid en je ontspanning maar je moet hierin niet te ver gaan want dan krijg je klachten. Hierbij kun je vooral denken aan blessures, spierpijn of spierscheuring, verrekte of verzwikte gewrichten, gescheurde enkelbanden, kniebanden enz.

Sportfysiotherapie bij Fysio Bunnik

Een sportfysiotherapeut is een fysiotherapeut met een erkende specialistische opleiding sportfysiotherapie. De sportfysiotherapeut heeft als doel het herstellen van functies, het voorkomen van (sport gerelateerde) klachten en de verbetering van (sport)prestaties. Dit gebeurt door middel van advisering, begeleiding en training bij sporters, mensen met een chronische aandoening en andere doelgroepen, ongeacht leeftijd en andere persoonlijke omstandigheden.

 

Bij Fysio Bunnik is sportfysiotherapie, naast het behandelen van delen van de geblesseerde lichaamsdelen, ook erg belangrijk als het gaat om preventie, voorlichting en advies voor zowel de recreatieve sporters als beroep sporters.

 

Afspraak maken voor een behandeling sportfysiotherapie bij Fysio Bunnik?

Heeft u last van klachten die worden genoemd in de bovenstaande omschrijving, en bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die u kunt helpen bij uw klachten? Fysio Bunnik kan samen met u een afspraak inplannen om naar uw klachten te kijken. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u naar uw klachten kijken en een behandelplan opstellen om uw klachten te verminderen.  Onze sportfysiotherapeut die u begeleidt tijdens de behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. U kunt hier een afspraak maken om samen met Fysio Bunnik u van uw klachten af te helpen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821
Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ