Oedeemtherapie


Oedeemtherapie is de therapie die erop gericht is om mensen die last hebben van oedeem (lymfe-vocht, ontstaan als gevolg van kanker, bloedvatproblemen, littekens, bestraling, chemotherapie, een operatie, een ongeval of aangeboren) te begeleiden. De oedeem-fysiotherapeut probeert de afvoer van vocht onder meer te stimuleren met verschillende soorten oefentherapie en massage die het vochtafvoerende systeem bevordert. Dit zorgt ervoor dat het vocht wordt omgeleid.

Oedeemtherapie bij Fysio Bunnik

Als u last heeft van bovenstaande klachten dan kunt u bij Fysio Bunnik terecht voor oedeemtherapie. Onze oedeemtherapeut behandelt u met uiterste zorg en samen helpen we u van uw klachten en begeleiden we u in dit proces.

Een afspraak maken voor oedeemtherapie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte oedeemtherapeut die u helpt bij uw klachten, dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan maken om u zo snel mogelijk te helpen bij uw klachten. Onze fysiotherapeut behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaalt. U kunt hier een afspraak maken om samen met Fysio Bunnik u van uw oedeemklachten af te helpen.

Contact

Fysio Bunnik
De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

info@fysiobunnik.nl

Contact

Medisch Trainingcentrum
Bunninchem

Burg. Van der Weijerstraat 26
3981 EJ Bunnik

 

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 20:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten