Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie heeft als doel de gewrichtsfunctie te verbeteren. Onder de gewrichtsfunctie vallen knie, heup, rug, enkel, schouder en elleboog.  De postoperatieve revalidatie heeft ook als doel pijn te verminderen, de belastbaarheid van uw gewrichten te verbeteren, de coördinatie en het uithoudingsvermogen te vergroten en de spierkracht te versterken.

Postoperatieve revalidatie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik wordt u met uiterste zorg en de juiste behandelingen geholpen. Wij helpen u om u snel weer op kracht te krijgen en dit doen wij door u op diverse manieren bij te staan in ons Medisch Trainingscentrum, op onze dependance in verzorgingshuis Bunninchem.  In ons trainingscentrum beschikken we over een uitgebreid assortiment aan fitness apparatuur dat tot uw beschikking zal staan tijdens uw postoperatieve revalidatie. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan fitness apparatuur zijn wij bereid om het gewenste (sport) niveau te bereiken.

Afspraak maken voor postoperatieve revalidatie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte fysiotherapeut voor uw postoperatieve revalidatie dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan maken om het herstel vlot en soepel te laten lopen. U wordt met goede zorg en inspanning begeleidt tijdens het postoperatieve revalidatie proces en samen gaan we er voor zorgen dat u het gewenst niveau bereikt. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik aan uw postoperatieve revalidatie te beginnen.

Contact

Fysio Bunnik
De Loswal
Langstraat 4b,
3981 EV Bunnik

Medisch Trainingscentrum
Bunninchem
Burg. Van der Weijerstraat 26,
3981 EJ Bunnik

030-6564821

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 20:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ