Postoperatieve revalidatie

Postoperatieve revalidatie heeft als doel de gewrichtsfunctie te verbeteren. Onder de gewrichtsfunctie vallen knie, heup, rug, enkel, schouder en elleboog.  De postoperatieve revalidatie heeft ook als doel pijn te verminderen, de belastbaarheid van uw gewrichten te verbeteren, de coördinatie en het uithoudingsvermogen te vergroten en de spierkracht te versterken.

Benno Schutten

Benno Schutten

Lars Tervoert

Lars Tervoert

Monique Lubbers

Monique Lubbers

Mathijs van den Dries

Mathijs van den Dries

Postoperatieve revalidatie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik wordt u met uiterste zorg en de juiste behandelingen geholpen. Wij helpen u om u snel weer op kracht te krijgen. Dit doen wij door u op diverse manieren bij te staan in ons Medisch Trainingscentrum,sinds april 2021 gehuisvest in ons Gezondheidscentrum De Loswal aan de Langstraat 4b in Bunnik. In ons trainingscentrum beschikken we over een uitgebreid assortiment aan fitness apparatuur dat tot uw beschikking zal staan tijdens uw postoperatieve revalidatie. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan fitness apparatuur zijn wij bereid om het gewenste (sport) niveau te bereiken.

Afspraak maken voor postoperatieve revalidatie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte fysiotherapeut voor uw postoperatieve revalidatie dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een fysiotherapeut samen met u een persoonlijk plan maken om het herstel vlot en soepel te laten lopen. U wordt met goede zorg en inspanning begeleidt tijdens het postoperatieve revalidatie proces en samen gaan we er voor zorgen dat u het gewenst niveau bereikt. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik aan uw postoperatieve revalidatie te beginnen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ