Manuele therapie

Manuele therapie is een behandelmethode die door een hierin gespecialiseerde fysiotherapeut wordt uitgevoerd. De behandelmethode is bedoeld om het functioneren van de gewrichten en de spieren in het hele lichaam te verbeteren. Manuele therapie grijpt direct aan op de gewrichten van ons lichaam en herstelt de natuurlijke balans van het lichaam. Deze balans kan namelijk op vele manieren verstoord raken, bijvoorbeeld door een ongeluk, een blessure, overbelasting, een veranderde werkhouding of door psychische klachten. Het uiteindelijke doel van manuele therapie is om de balans in ons lichaam, ontstaan door onze lichaamsbouw en onze manier van bewegen, weer in orde te brengen.

Benno Schutten

Manuele therapie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik is Benno Schutten de gespecialiseerde manueel therapeut. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn reguliere opleiding een specifieke opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Er zijn verschillende opleidingen voor manuele therapie met verschillende theorieën en denkwijzen. Bij Fysio Bunnik wordt gewerkt met methodes uit de verschillende stromingen van manuele therapie. Zo wordt er ook volgens het Mulligan concept gewerkt, waarbij tijdens de behandeling op een zachte en zo goed mogelijke manier vrijwel alle gewrichten van het lichaam worden bewogen. Incidenteel kan er tijdens of na de behandeling wel enige pijn worden ervaren, maar dit komt zelden voor.

Een afspraak maken voor manuele therapie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte manueel therapeut die u helpt bij uw klachten, dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een gespecialiseerde manueel therapeut samen met u een persoonlijk plan opstellen om u zo snel mogelijk te helpen met uw klachten. Onze manueel therapeut behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ