Manuele therapie

Manuele therapie is een behandelmethode die door een in manuele therapie gespecialiseerde manuele fysiotherapeut wordt uitgevoerd. De behandelmethode is bedoelt om het functioneren van de gewrichten en spieren in het hele lichaam te verbeteren, manuele therapie grijpt direct aan op de gewrichten van ons lichaam. Manuele therapie herstelt de natuurlijke balans van het lichaam. Het uiteindelijke doel van manuele therapie is om de balans in ons lichaam, die ontstaan door onze lichaamsbouw en onze manier van bewegen, weer in orde te brengen. Deze balans kan namelijk op vele manieren verstoord raken, bijvoorbeeld door een ongeluk, blessure, overbelasting, veranderde werkhouding of psychische klachten.

Manuele therapie bij Fysio Bunnik

Bij Fysio Bunnik beschikken wij over een manueel therapeut. Een manueel therapeut is een fysiotherapeut die na zijn reguliere opleiding een specifieke opleiding voor manuele therapie heeft gevolgd. Er zijn verschillende opleidingen voor manuele therapie met verschillende theorieën en denkwijzen. Bij Fysio Bunnik wordt gewerkt met methodes uit de verschillende richtingen manuele therapie. Zo ook volgens het Mulligan concept waarbij tijdens de behandeling op een zachte en zo goed mogelijke manier vrijwel alle gewrichten van het lichaam doen bewegen. Incidenteel kan er tijdens of na de behandeling wel wat pijn worden ervaren, maar dit komt zelden voor.

 

Een afspraak maken voor manuele therapie bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een geschikte manueel therapeut die u helpt bij uw klachten, dan bent u bij Fysio Bunnik aan het juiste adres. Bij ons zal een gespecialiseerde manueel therapeut samen met u een persoonlijk plan opstellen om u zo snel mogelijk te helpen met uw klachten. Onze manueel therapeut behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821
Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 17.00 uur

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ