Feldenkrais Methode

De Feldenkrais Methode, ontwikkeld door dr. Moshe Feldenkrais, heeft als doel om het menselijk functioneren te verbeteren door zelfkennis en beweging. Door te weten/voelen hoe je beweegt, kun je dit veranderen. Hierdoor verbetert de kwaliteit van bewegen en overbelast je je lichaam minder. De methode gaat uit van het idee dat de mens een eenheid is van lichaam en geest en herstelt deze. Wie zich bewust wordt van zijn/haar manier van bewegen kan ook leren hoe het efficiënter, gemakkelijker en plezieriger kan.

Jolien Visser

Feldenkrais Methode bij Fysio Bunnik

Door het vergroten van het bewustzijn ten aanzien van onze bewegingen, brengt de Feldenkrais Methode je dichter bij het realiseren van ons volledig menselijk potentieel. Hierdoor kunnen we leren vrijer te bewegen, met groter gemak, flexibiliteit en gratie/elegantie. Deze methode kan permanent onze houding, balans, coördinatie, onze aangeboren capaciteit/mogelijkheid voor levenslange vitaliteit en voortdurende zelfontwikkeling bevorderen. Feldenkrais is bewust worden door bewegen. De Feldenkrais Methode is er voor iedereen, ongeacht leeftijd, ervaring of conditie.

Afspraak maken voor Feldenkrais Methode bij Fysio Bunnik?

Wilt u leren hoe u met aandacht kan bewegen en de Feldenkrais Methode toepassen in uw dagelijks leven? Bij Fysio Bunnik zal onze gespecialiseerde fysiotherapeut Jolien Visser samen met u een behandelplan opstellen om uw klachten te verminderen en te kijken hoe u aandacht kan geven aan het bewegen van uw lichaam. Onze fysiotherapeut die u begeleidt tijdens de behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaald. Maak hier een afspraak om samen met Fysio Bunnik van uw klachten af te komen.

Contact

Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum De Loswal
Langstraat 4b
3981 EV Bunnik

030-6564821

Telefonisch zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8:00-12:00 en van 14:00-16:00. Op vrijdag middag zijn we bereikbaar tot 15:00.

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 18:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ