Fysio Bunnik en paramedisch expertise centrum onder één dak!

Opening trainingscentrum Fysio Bunnik

Na ongelooflijk hard gewerkt te hebben, is afgelopen maandag (19 april) ons nieuwe paramedische expertise centrum (voorheen Medisch Trainingscentrum) in gezondheidscentrum De Loswal in Bunnik geopend. In de oude ruimte van de apotheek zijn vier behandelruimtes en een grote trainingszaal gebouwd.

We zijn blij dat we al onze specialisaties onder één dak kunnen aanbieden op deze prachtige locatie aan de Kromme Rijn. Ons paramedisch expertise centrum was voorheen gevestigd in verzorgingshuis Bunninchem. Hier hebben wij u 14 jaar kunnen begeleiden. Toen we de kans kregen om op onze locatie aan de Langstraat uit te breiden, hebben we dit direct met beide handen aangegrepen. We kunnen nu alle zorg onder een dak aanbieden met prachtig uitzicht op de Kromme Rijn.

Onze fysiotherapeuten maken gebruik van de oefenzaal om te trainen met patiënten. U kunt bij ons terecht voor onder meer (sport)blessures, COPD-training en Covid-19 herstel. Met een individueel programma dat gericht is op het herstel van uw klachten helpen wij u graag verder om uw kwaliteit van leven te verbeteren. Als de coronamaatregelen in de toekomst versoepelen zullen wij ook weer starten met trainen in groepsverband.

Op dit moment zijn wij hard aan het werk om ons gezondheidscentrum in te richten als paramedisch centrum, waar u terecht kunt voor Fysiotherapie, Cesartherapie (de-oefenpraktijk.nl). Later dit jaar volgen er meer disciplines. We creëren graag een toegankelijk en laagdrempelige praktijk waar een prettige sfeer heerst.

U bent van harte welkom! Ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht.

Met vriendelijke groet,
Team Fysio Bunnik