Remedie tegen hooikoorts!

Hooikoorts_Fysio-Bunnik

Hooikoorts. Veel mensen hebben er last van en zouden er alles voor over hebben om hiervan af te komen.

De klachten beginnen vaak in de lente door stuifmeel van bomen, grassen en planten. Maar soms komt het voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Normaliter vormt het lichaam automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij mensen die last hebben van hooikoorts reageert het lichaam juist heel heftig. Hierdoor produceren de slijmvliezen veel meer slijm, hetgeen de volgende klachten veroorzaakt: langdurige symptomen van verkoudheid, niezen en jeuk in de neus en ogen, loopneus, prikkelhoest en rode, tranende ogen. Zelfs vermoeidheid en koorts kunnen eraan te pas komen.

Hoe kunnen deze klachten verminderd worden of zelfs een seizoen klachtenvrij doorkomen?

Er is een tape-toepassing die de hooikoortsklachten kan doen verminderen of u zelfs het seizoen klachtenvrij maken. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tape-methode niet toe te passen.

Medical tape heeft effect op de segmentale structuren. Na 1 x tapen is er sprake van een nawerking gedurende een kortere of langere periode (meerdere weken). Daarna kan de tape opnieuw gezet worden.

Ik ben in 2017 begonnen met het tapen in verband met hooikoortsklachten. Allereerst wel sceptisch, maar vol overtuiging naar de goede en duidelijke uitleg . Ik slikte dagelijks medicatie en had een inhaler voor 3x daags tegen de hooikoorts, had hele rode, traanogen. Ze hebben mij 3 x getapet en ik ben van alle klachten af. Ik ben voor de zekerheid nog dagelijks 1 tabletje blijven slikken, maar ook die slik ik niet meer. Verbluffend resultaat, dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Super bedankt Fysio Bunnik!