Vacature secretaresse

Vacature secretaresse_Fysio Bunnik

Fysio Bunnik is per 1 september 2020 op zoek naar een parttime secretaresse/telefoniste voor de woensdag en vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Fysio Bunnik is gevestigd in Gezondheidscentrum De Loswal. We zijn een fysiotherapiepraktijk waarbij de patiënt centraal staat. We zijn een team van 7 fysiotherapeuten en een officemanager. Een gezellig team waarbij de patiënt zich op zijn/haar gemak voelt. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. We werken in een open, positieve en collegiale sfeer samen.

Takenpakket

Je takenpakket is afwisselend: van afspraken inplannen, telefoon beantwoorden, beheren sociale media tot… de lunch klaarzetten, was opvouwen en afwassen. Daarnaast is het fijn dat je flexibel bent, zodat je ook de officemanager kan vervangen als zij met vakantie is.

De praktijk

Fysio Bunnik is een praktijk van de menselijke maat, we zijn laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en er heerst een gemoedelijke sfeer. Het belang van de patiënt staat bij ons voorop. Hij of zij moet zich bij ons op zijn/haar gemak voelen, in een prettige en vertrouwde sfeer. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij willen de beste zorg bieden daarom hechten we veel waarde aan een goede samenwerking onderling, maar ook met andere zorgverleners. We nemen ons vak en elkaar serieus, wij werken in een open, positieve en collegiale sfeer samen. Dat komt ten goede aan ons presteren en aan onze ontwikkelingen.

Reageer snel!

Herken jij je in deze omschrijving? E-mail dan je korte motivatie en cv (met pasfoto) of bel met Bea via 030-6564821. Zij beantwoordt graag je vragen en kun je uiteraard ook meer vertellen over het werken in de praktijk.

Wij hopen snel van je te horen!