Inge Altorffer

Sinds begin januari van dit jaar ben ik, Inge, gestart bij het team van Fysio Bunnik. Dit doe ik voor 16 uur per week en wanneer Bea afwezig is zal ik haar uren vervangen. Bea is de drijvende kracht achter Fysio Bunnik maar ook zij heeft af en toe behoefte aan een vrije dag of een dagje andere werkzaamheden , Ik vang deze dagen op.

Als secretaresse/ telefoniste/ receptioniste ben je het visitekaartje voor de praktijk. De hoofdtaak is het telefonisch, mondeling en via de digitale weg te woord staan van onze klanten/patienten. Ik geef de nodige informatie over fysiotherapie en plan afspraken in voor onze fysiotherapeuten. Daarnaast zorg ik voor een persoonlijke benadering en voorzie een ieder die wil van koffie en/of thee.

Daarnaast is er een administratieve taak, controleren en inboeken van patiëntgegevens. Postverwerking en overige administratieve werkzaamheden o.a. correspondentie, vakantieplanning en verwerking enquêtes.

Fascilitair: wasverzorging t.b.v. onze patiënten, zorgdragen voor een sfeervolle ontvangst in de wachtkamer, bijhouden van de voorraad, het verzorgen van de lunch en het organiseren van activiteiten.

Je werkt zelfstandig en ik weet hoe je kunt verbinden, hoe je moet samenwerken en hoe je een toegevoegde waarde kunt creëren. Een omgeving waar je de functie verder kunt blijven uitbreiden en werkzaamheden kunt doen die passen bij  persoonlijke competenties en het doel van Fysio Bunnik.

Een prettiige sfeer in een fijn gelijkwaardig team dat is wat er heerst bij Fysio Bunnik! Een fijne werkomgeving en een gedeelde verantwoordelijk, met elkaar moeten we het doen!

Naast deze werkzaamheden ben ik ook als oproepkracht werkzaam in de zorg.

Contact

Fysio Bunnik
De Loswal
Langstraat 4b,
3981 EV Bunnik

Medisch Trainingscentrum
Bunninchem
Burg. Van der Weijerstraat 26,
3981 EJ Bunnik

030-6564821

info@fysiobunnik.nl

Openingstijden

Maandag       07:30 - 18:00
Dinsdag         07:30 - 20:00
Woensdag     07:30 - 18:00
Donderdag    07:30 - 18:00
Vrijdag           07:30 - 18:00
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten

0HHPkkNmYKch6Blte7VI21T3Pps3v__o6r0IzLpajN4GzpXJ_IhxU5CRaM9q3FQPO-ygRPLDfnacCuIxmFZgVQ