Over ons


Het team van Fysio Bunnik bestaat uit 5 fysiotherapeuten, 1 Cesar therapeute en een praktijk manager.
Allemaal beschikken zij over hun eigen specialisaties , die u bij de desbetreffende collega's kan lezen.
We werken graag met elkaar samen en we richten ons onverminderd op ketenzorg, door korte lijnen met huisartsen, psychologen, maatschappelijk werk en van Gils Voetcentrum te hebben, waardoor de beste behandeling voor bepaalde klachten kan worden gegeven in de praktijk of bij u thuis.

BennoIk ben Benno Schutten, fysiotherapeut sinds 1983.
Sinds 1985 ben ik werkzaam in Bunnik.
vanaf 10 juli 2015 ga ik met dit enthousiaste, ambitieuze team in het gezondheidscentrum de Loswal, Langstraat 4 B in Bunnik verder.
Ik ben onderhand een oude rot in het vak maar ik word aardig bij de tijd gehouden door mijn collega's.
Zelf heb ik direct na mijn studie fysiotherapie in Utrecht een opleiding orthopedic medicine bij Dr. Cyriax in Engeland gevolgd. Daarna nog talloze andere opleidingen, cursussen en congressen.
Onder andere diverse vormen van manuele therapie, sportfysiotherapie, taping en dry needling.
De (para) medische wereld is altijd volop in beweging, er komen nieuwe inzichten, theorieën en behandelmethoden.
Allemaal reuze interessant en leerzaam. Het één ligt je wel beter dan het ander, maar één ding is voor mij duidelijk, de patiënt moet wel centraal blijven staan daar doe je het tenslotte voor.
Ook het overleg in de eerste lijn is erg belangrijk, gelukkig zijn deze lijntjes kort in Bunnik en er is structureel overleg met de huisartsen, psychologen, maatschappelijk werk etc.
Daarom is het ook zo fijn om met dit team te werken. Ieder met zijn eigen expertise, inzicht en kwaliteit.
We kunnen van elkaar leren en hebben respect voor elkaars mening. We hebben ook regelmatig overleg, en maken gebruik van elkaars kwaliteiten.
Dat maakt ons sterk als team en dat komt de patiënt ten goede.
Ook dat maakt dat je fijn en prettig werkt in een ontspannen sfeer.
Kortom op een prettige en fijne manier op naar de toekomst.

BeaIk ben Bea Schutten en al 15 jaar werkzaam op de praktijk Fysio Bunnik, als secretaresse.
Ik doe alles wat geen fysiotherapie is, dus alle regeldingen, administratie, contacten met verzekeraars etc.
Ik ben getrouwd met Benno en samen hebben wij 2 dochters.
Ik woon in Houten, wat ik als zeer prettig ervaar.
Op de praktijk werken wij met een geweldig team, en het is erg fijn daar deel van uit te maken.
We staan voor professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid.
Ik vind het erg belangrijk dat er een prettige sfeer is op de praktijk en dat iedereen met plezier kan werken en de patiënten zich thuis voelen.
Ik ben sinds 1977 actief geweest in de gezondheidszorg, eerst als Z-verpleegkundigen en daarna als vervangend hoofd van een dagverblijf voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapten. In 1986 ben ik naar Utrecht verhuisd en heb daar gewerkt als teamleidster van een groep moeilijk opvoedbare jongeren. Dit was een hele leerzame periode, ik heb geleerd om met verschillende groepen mensen om te gaan, het organiseren en het managen van een team.
Heeft u vragen over declaraties of wat voor vragen dan ook, kom gerust binnen lopen, ik zal mijn best doen om u van dienst te kunnen zijn.

JolienIk ben Jolien Visser, geboren in 1964 en in 1987 afgestudeerd als fysiotherapeut in Utrecht. Via Duitsland en Den Haag ben ik uiteindelijk gaan werken in Amsterdam, waar ik een eigen praktijk had aan het Vondelpark en later in de Jordaan. Ik werkte daarnaast bij het ROC in Utrecht, waar ik bewegingsleer/ tiltechnieken gaf en bij het toenmalige ZAO voor het Dienstenmodel ( een model waarbij Amsterdamse fysiotherapeuten hun patiënten indeelden, een voorloper op het RPS-formulier). Ook gaf ik wekelijks hartrevalidatietrainingen in Hilversum. Toen de kinderen kwamen, ik heb inmiddels drie dochters en ben getrouwd in die volgorde:-) ben ik in Utrecht gaan werken, waar ik al die tijd woonde. Ik volgde de opleiding voor bekkentherapeut bij het NPI en deed daarna meerder bijscholingen op dat gebied. Sinds 2005 werk ik bij Fysio Bunnik met veel plezier. Al sinds mijn afstuderen heeft de psychosomatiek als specialisatie mijn voorkeur gehad. Ik heb de haptonomie opleiding in Doorn gevolgd in 1991 tot 1993 en voltooide de Feldenkrais opleiding in Ubbergen in 2003.
In 2011 startte ik de studie tot Master in de Psychosomatische Fysiotherapie op de Hogeschool Utrecht, die ik in 2014 heb afgerond. Deze studie is gericht op de wetenschappelijke achtergrond van de psychosomatische fysiotherapie. Ik behandel op dit moment bij Fysio Bunnik m.n. mensen met psychosomatische problematiek met verschillende invalshoeken, zoal haptonomie, mindfulness, van Dixhoorn ademtechnieken, Feldenkrais en verschillende ontspanningsmethodes. Daarnaast zie ik mensen met bekkenbodem problemen en de meer algemenere fysiotherapeutisch klachten. We hebben bij Fysio Bunnik een leuk team waar veel ruimte is voor overleg en ieders kwaliteiten en gemeenschappelijkheid.
Ook het contact met de huisartsen en de andere hulpverleners (o.a. de psychologen, POH-GGZ en maatschappelijk werk, thuiszorg) is goed.
Kortom een fijne plek om te werken in het gezondheidscentrum aan de Kromme Rijn.
Ik fiets vanuit Lombok in Utrecht, waar ik woon, naar mijn werk in Bunnik langs Rijnhauwen wat een groot voorrecht is, ik sta nooit in de file ( hooguit in de fietsfile voor de stoplichten in het centrum van Utrecht). Daarnaast wandel ik veel met onze hond, loop af en toe hard, tennis en vind het ook heerlijk om in de tuin met een boek te zitten.
Met mijn gezin naar het bos of plas of tennisbaan en eten met vrienden zijn ook favoriete bezigheden. Verder vind ik het fijn dat ik leuk werk heb bij Fysio Bunnik!

MoniqueIk ben Monique Lubbers en in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht en vanaf 2007 ben ik werkzaam in Bunnik. Mijn interesses liggen in het behandelen van klachten aan de onderste extremiteit waarbij ik gebruik maak van diverse behandelmethodes zoals onder andere: medical taping, triggerpoint therapie en het Mulligan concept.
Ik werk 4 dagen waarvan elke dag een dagdeel in ons Medisch Trainings Centrum. In deze oefenzaal begeleid ik patiënten op weg naar hun herstel middels gerichte trainingen waarbij gebruik wordt gemaakt van oefenmateriaal, kracht en cardio apparatuur.
Sinds 2013 ben ik lid van het Claudicationet en gespecialiseerd in het maken van een loopanalyse en het geven van gesuperviseerde looptraining.
Naast het werken als fysiotherapeut geef ik al een paar jaar samen met mijn collega Rianne Braal ( oefentherapeute) de fit-zwanger! cursus in Oog en al- Utrecht.
Zelf ben ik sinds 2011 de trotse moeder van een dochter en kan dus uit ervaring spreken bij het geven van deze cursus.
Ik kan niet goed stil zitten en vind het leuk om mijzelf op allerlei vlakken te blijven ontwikkelen.
Bij Fysio Bunnik hebben we allemaal onze eigen interesses en specialisaties waardoor we als team heel sterk zijn.
Toegeven waar de grens van je kennis ligt is ook een kunst en bij Fysio Bunnik wordt dit erg ondersteund. De patiënt staat altijd centraal ook als blijkt dat deze patiënt beter behandeld kan worden door een collega met een andere specialisatie. Mede dankzij deze collegialiteit werk ik met veel plezier bij Fysio Bunnik.
Als u lichamelijke klachten ervaart dan hoop ik u bij Fysio Bunnik te zien.

LarsMijn naam is Lars Tervoert en ben 29 jaar oud. Ik ben sinds 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Ik heb nu een aantal jaren als invaller gewerkt bij Fysio Bunnik en heb sinds 2015 een vaste aanstelling. Ik heb er veel zin in en ga met veel plezier hier aan de slag. Ik hou er van om in een leuke, gezellige omgeving te werken waar goed werk geleverd wordt.
Omdat ik vorig jaar afgestudeerd ben heb ik nog geen specialisaties, maar wel ervaring opgedaan door al het inval werk de afgelopen jaren. Mijn kennis is hierdoor breed georiënteerd. Toch heb ik wel een voorkeur voor het schouder en knie gewricht. Dit zijn erg interessante gewrichten omdat ze gecompliceerder zijn dan ze op het eerste gezicht lijken en het elke keer een uitdaging is om de klachten te verhelpen. Naast het behandelen van mensen die revalidatie training nodig hebben als met mensen die zelfstandig kunnen trainen maar dit graag willen doen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Dit laatste is onze fysiofitness en doe ik elke donderdag.

RianneIk ben Rianne Braal en werk alweer 13 jaar in het Gezondheidscentrum de Loswal als oefentherapeute Cesar. Ik werk daar 3 dagen in de week intensief samen met mijn collega's van Fysio Bunnik. Ongeveer 10 jaar geleden heb ik mij gespecialiseerd in de Kinderoefentherapie. Het is ontzettend leuk om kinderen te helpen hun motorische vaardigheden te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld leren fietsen. Een hele andere specialisatie is dat ik me in 2009 heb aangesloten bij Parkinsonnet om samen met andere collega's en andere disciplines in een netwerk mensen met de ziekte van Parkinson te helpen verder te komen en leren omgaan met de ongemakken van hun ziekte.
Samen met collega Monique Lubbers geef ik een zwangerschapscursus Fit-Zwanger! in Utrecht. En daarbij helpt het dat ik zelf moeder ben van 2 dochters. We willen aanstaande moeders genoeg meegeven om te weten wat ze bij de bevalling te wachten staat en daarnaast zetten we ze lekker aan het werk in de sportschool, omdat blijven bewegen voor hen ook heel belangrijk is.
Het belangrijkste in de samenwerking met de collega's van Fysio Bunnik is dat we elkaar goed aanvullen en met elkaar zoeken naar de beste behandeling voor de patiënt! Het is fijn om te kunnen overleggen om zo tot de beste behandeling bij de beste behandelaar voor de klacht die die persoon heeft. Dit gaat op een heel prettige manier en maakt het ontzettend leuk om met deze collega's samen te werken.
Kom een keer langs om sfeer te proeven en ervaar dat we allemaal maar één doel hebben: u van uw klachten afhelpen!

Mathijs
Ik ben Mathijs van den Dries en ben sinds de zomer van 2016 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Sinds 1 oktober 2016 ben ik in dienst als fysiotherapeut en fysiotherapeutisch waarnemer bij Fysio Bunnik. Afgelopen voorjaar heb ik mijn laatste stage gelopen bij Fysio Bunnik en dat beviel zeer goed van beide kanten.
Ik kijk erg uit naar de toekomst bij Fysio Bunnik en ben erg gemotiveerd om nog een Master opleiding te volgen. Gedurende mijn opleiding heb ik mij gedifferentieerd op het gebied van cardiorespiratoire aandoeningen met in het specifiek de longen. Ook het werken met ouderen vind ik heel erg leuk en ben daarom ook vaak te vinden in het verzorgingshuis Bunninchem.