Fysio fitness

team fysio bunnik fysio fitness

Fysio fitness is fitnesstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut (of fysiotherapeut i.o). U krijgt na een uitgebreide intake een persoonlijk programma. U traint in een kleine groep, waardoor er veel aandacht is voor individuele begeleiding. Een fysiotherapeut begeleidt de groep, controleert uw houding en zorgt voor een geleidelijke opbouw van uw trainingsprogramma. Op deze manier voorkomt u dat klachten terugkomen of dat u ze krijgt. Dit geldt zowel op korte als op lange termijn.

Fysio fitness is geschikt voor mensen die na een fysiotherapeutische behandeling hun belastbaarheid willen verbeteren omdat ze nog niet fit of sterk genoeg zijn. Fysio Fitness is ook geschikt voor mensen die:

  • willen voorkomen dat ze bij de fysiotherapeut terechtkomen;
  • nooit gesport hebben en niet goed weten wat zij moeten doen;
  • vinden dat de sportschool niet goed bij hen past, maar toch aan hun lichaamsconditie willen werken;
  • niet van een teamsport houden, maar het wel leuk vinden om in groepsverband iets aan hun gezondheid te doen.

Fysio fitness bij Fysio Bunnik

Bij onze fysio fitness bieden wij de mensen de mogelijkheid aan om onder begeleiding van een fysiotherapeut te komen trainen in onze oefenzaal, het Medisch Training Centrum in Bunninchem. Fysio fitness is bedoeld voor mensen die niet in de drukte van grote sportscholen willen trainen en/ of meer begeleiding willen hebben tijdens het trainen. Bij ons train je in groepjes van maximaal 4 personen. Het is elke donderdag en wordt begeleid door een van onze fysiotherapeuten. Er hangt altijd een gezellige sfeer waarin serieus gesport wordt. De fysio fitness is particulier en wordt niet vergoed door uw zorgverzekering. Mocht u dus graag willen sporten onder begeleiding of meer willen weten over de fysio fitness, neem dan contact met ons op.

Afspraak maken voor Fysio-fitness bij Fysio Bunnik?

Bent u op zoek naar een fysiotherapie praktijk die u kunt helpen bij het fitnessen of bovengenoemde redenen? Bij ons zal een gespecialiseerde fysiotherapeut samen met u een behandelplan opstellen om u te helpen bij het fitnessen. Onze fysiotherapeut die u begeleidt tijdens de behandelingen, behandelt u met goede zorg en inspanning waardoor het gewenste resultaat wordt behaalt. U kunt hier een afspraak maken om samen met Fysio Bunnik u van uw klachten af te helpen.