De remedie tegen hooikoorts!

Hooikoorts. Veel mensen hebben er last van en zouden er alles voor over hebben om hiervan af te komen.

De klachten beginnen vaak in de lente door stuifmeel van bomen, grassen en planten. Maar soms komt het voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.
Normaliter vormt het lichaam automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij mensen die last hebben van hooikoorts reageert het lichaam juist heel heftig. Hierdoor produceren de slijmvliezen veel meer slijm, hetgeen de volgende klachten veroorzaakt: langdurige symptomen van verkoudheid, niezen en jeuk in de neus en ogen, loopneus, prikkelhoest en rode, tranende ogen. Zelfs vermoeidheid en koorts kunnen eraan te pas komen.

HOE KUNNEN DEZE KLACHTEN VERMINDERD WORDEN OF ZELFS EEN SEIZOEN KLACHTENVRIJ DOORKOMEN?

Er is een tape-toepassing die de hooikoortsklachten kan doen verminderen of u zelfs het seizoen klachtenvrij maken. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tape-methode niet toe te passen.

Medical tape heeft effect op de segmentale structuren. Na 1 x tapen is er sprake van een nawerking gedurende een kortere of langere periode (meerdere weken). Daarna kan de tape opnieuw gezet worden.

Voor vragen of het maken van een afspraak bel: 030-6564821

 

Geplaatst in Geen categorie.

Eén reactie

  1. daar zou ik graag voor in aanmerking komen op het moment ben ik gewoon ziek van de allergie
    doodmoe en snotterig en hoesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *